top of page

QUÈ OFERIM

PRODUCTES FRESCOS I

DE TEMPORADA

 

A les nostres botigues hi trobareu productes de temporada de collita pròpia conreats al voltant de la masia on vivim a Torrelles de Llobregat.

També tenim fruita i verdura de temporada provinent principalment del Parc Agrari del Baix Llobregat i altres productes de "kilòmetre 0".

Ens abastim principalment de petits productors de la comarca que usen sistemes de rec i conreu respectuosos amb el medi ambient i amb les temporades i formes de conreu tradicionals.

CELLER DE VINS I CAVES, VINS DOLÇOS, RANCIS I VERMUT

 

Som celler de vins a doll amb una excel·lent relació qualitat-preu. Tenim vi negre (sec i semi), vi blanc (gandesa i penedès), vermut, moscatell, vi ranci, moscatell i vinagre.

També tenim una selecció de vins i caves de gran qualitat provinents de les diferents denominacions d'orígen de Catalunya.

Darrerament hem introduït vins i caves provinents de conreus ecològics així com cerveses artesanes de gran qualitat, totes produïdes al nostre país. 

MELMELADES, OLIS, SUCS, OUS , MEL, CODONYAT, ETC...

A les nostres botigues també hi podreu trobar productes d'elaboració artesana provinents de la nostra comarca i d'altres indrets del país.

Tenim melmelades (de prèssec, de cirera, de cirera i menta, de cirera i gingebre, etc..) de producció pròpia. També tenim 
mel (de romaní i de mil flors) de Begues; olives (arbequines i negres) i olivada del Mas-roig; oli verge del Delta de l'Ebre; fruits secs del Baix Camp; ous frescos de pagès de producció pròpia; llegums cuits d'Esparreguera; etc...

 

bottom of page